onsdag 14. desember 2011

Et ekko av skyld av Charlotte Link

Dette er engelsk krim på sitt aller beste. Boka er på nesten 300 sider og først på de siste sidene rulles det opp flere mysterier. Boka er ikke bare en lrim bok, men og en kjærlighethistorie i flere dimesjoner. Dette er første boka til Charlotte Link som er utgitt på norsk. Nå skal jeg tråle og finne hennes engelske utgivelser!

Dette står bak på boka:

Livia og Nathan Moor klarer ikke å redde annet enn seg selv når seilbåten deres går til bunns utenfor Isle of Skye vest for Skottland etter kollisjon med et frakteskip.
Virginia Quentin og hennes mann utruster de to skipbrudne med det nødvendigste og mot sin manns vilje lar Virginia dem dessuten bo i sitt feriehus når de selv reiser hjem. Men senere dukker Nathan også opp hjemme hos familien Quentin i Norfolk. Først reagerer Virginia negativt på hans freidighet, men med et ekteskap som skranter, er hun likevel mottagelig for den attraktive Nathans sjarm og åpner seg snart mer enn hun noensinne har gjort overfor et annet menneske.
Men så skjer det forferdelige: Kim, Virginias syv år gamle datter, forsvinner sporløst. Har hun selv valgt å rømme på grunn av foreldrenes vaklende ekteskap eller er hun offer for en forbryter som allerede har tatt livet av to andre piker? Til sin skrekk skjønner Virginia at Nathan kan ha noe å gjøre med saken, og hun begynner å undersøke på egen hånd … ENJOY!!!!

1 kommentar:

  1. hei,
    jeg ønsker å komme i kontakt med deg ang anmeldelsen av Et ekko av skyld. Kan du kontakt meg på nina_halvorsen@hotmail.com?

    SvarSlett